Kennismakingslesjes PO voor leerkrachten en leerlingen groep 8
In week 48 (25 november tot en met 29 november 2024) organiseren wij de hele week kennismakingslesjes voor leerlingen uit groep 8. Een mooie én leuke manier om te ontdekken welke SKILLS leerlingen zij in huis hebben en kunnen ervaren hoe wij op onze school werken en wat wij allemaal te bieden hebben.

Informatieavond voor ouders en leerlingen groep 8          
Op dinsdag 19 november 2024 geven we jullie informatie over onze school: hoe het onderwijs op SKILLS vmbo eruitziet, de brugperiode, welke rol de mentor heeft, welke ondersteuning we kunnen bieden en nog veel meer. Zo krijgen jullie vast een goede indruk over het reilen en zeilen op onze school.

Open huis voor ouders en leerlingen
Tijdens ons Open Huis, op vrijdag 7 februari 2025, verwelkomen wij jullie graag in ons mooie schoolgebouw en krijgt u samen met uw kind de mogelijkheid om kennis te maken met onze school en al zijn mogelijkheden. Zo kunnen jullie samen sfeer proeven bij de verschillende themaklassen, een leuke en interessant kijkje nemen in het breedste aanbod aan profielen en ontdekken hoe de schoolvakken op de middelbare school zijn vormgegeven. Daarnaast staat ons docenten- en mentoren team voor jullie klaar om jullie te informeren over ons onderwijs. Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Doe-middagen
Op verschillende dagen in het jaar organiseren wij doe-middagen in de richtingen; sport, horeca en techniek. Je kunt in onze fantastische technieklokalen, in onze professionele en net verbouwde horeca keuken en in onze grote sportbox met maar liefst 6 thema-zalen de mooiste creaties, de lekkerste hapjes maken en de meest uitdagende sporten beoefenen. Door mee te doen aan de doe-middagen ervaar je hoe het is om leerling te zijn op het SKILLS vmbo. Kom je ook sfeer proeven?

Bekijk onze agenda